Leveles

Sziasztok!Ha már őszi témánál tartunk, akkor a levelek sem hiányozhatnak.Egy elég régen használt alkkot vettem elő, ez pedig az IEUV-Merlot. Nos, erről a lakkról annyit kell tudni, hogy 2 éve október tájékán jelent meg, és nagyon őszi. Barnás narancssárga, egy rétegben tökéletesen fed, enyhén holós és van egy rossz hírem: sajnos már nem kapható.A középső és a gyűrűsujjamra egy fehér alap került, majd a Lina Nail Art supplies- Make your mark 03 palettáról választottam egy mintát, hozzá 3 nyomdalakkot használtam: egy égetett naracs színűt sárgát és citromsárgát.Erre kerültek a levelek, ezt a Pueen Nature Lover 01 palettáról nyomdáztam.Pont elégnek éreztem ezt a manikűrt, se nem sok se nem kevés, nagyon őszi és nagyon szerettem.Neked hogy tetszik?

Őszies

Sziasztok!Mostanában bőségesen lesznek őszies manikűrök a blogon, egyrészt imádok erre az évszakra alkotni, másrészt tesztelnem kell pár palettát!Messy Mansion MM19 palettát ezer éve vettem, nagyon ki minőségű kerek palettáról van szó.Anno amikor megvettem a fás minta volt ami megfogott, és jó pár alkalommal használtam már!A mutató és a kisujjamra egy fekete alapot használtam, erre a Kiko Mirror lakkokkal nyomdáztam avar szerű mintát.A középső és a gyűrűsre egy fehér alap került, ez ugye nem látszik, majd szivaccsal vittem fel a Kiko 368, 369 és a 296 lakkjait, véletlenszerűen, össze-vissza!Feketével nyomdáztam rá a fát, nos ez a minta fantasztikus mindenféle alapon!Kíváncsi vagyok nektek mennyire tetszik ez a manikűr :)

Bornprettystore - Teszt

Sziasztok!Újabb adag Bornprettystore által választott termék tesztjével készültem mára.Nyomdalemezek mellé kaptam egy tartót, illetve egy nyomdázót, ezekről a poszt végén fogok írni.6 lemezt kaptam illetve kértem, ebből egy korábbi lemaradásét is megkaptam.Lássuk a tesztet:Az első lemez a Fishnet BP-X28, 6x6-os kis lemez, amin elég jól kihasználható minták vannak.Kék gradientet készítettem a China Glaze- New Birth és a Capacity to see Beyond lakkokkal, egy réteg Fairy dust is került rá, majd kék nyomdalakkal nyomdáztam a mintát.Aztán itt egy másik lemezt is bevontam a játékba, a BP-137 pingvines lemezt. Nagyon cukinak találom, biztos később fogom még használni, mondjuk télen a pelyhek miatt.A fás lemez, alias BP-158 szerelem volt első látásra. Nagyon eredeti lemeznek tartom, kedvelem a fás mintákat, nem csak a leveleket!Itt az alap az Opi-Did you 'ear about Van Gogh? lakkját kentem fel, és barna Ya Qin An lakkal nyomdáztam rá.Egyszerű de mégis nagysz

Radial gradient

Sziasztok!Egy olyan radial gradientet hoztam, amit már elkészítettem talán még tavaly (?), hírtelen ötlettől vezérelve újra megcsináltam.Nos, a radial gradient elkészítése nem mindig egyszerű, sokszor verem a fejem a falba, hogy miért pont ezt akarom most megcsinálni.....Jelen esetben sem volt másképp!Alapnak felkentem a Cupcake polish-Cocoon lakkját, majd körbe kerültek rá a Time to fly és a Berry good looking!Maga a radial gradient is szuperül fest önmagában, nyomdamintával lett tökéletes!Rózsamintát választottam a Sugar Bubbles-Sb057 palettáról, tökéletes minták tökéletes minőség!Elégedett voltam a manikűrrel amit pár napig viseltem is :)Nektek hogy tetszik?

Virágos manikűr

Sziasztok!Mai napra ismét egy virágos manikűrt hoztam, egy nagyon szuper paletta mintáját válaszottam, később felfedem melyik paletta is ez.Az alapról is írnék egy pár szót. A CbL egyik kedvenc márkám, nagyon változatos színeket képesek alkotni, ennél a lakknál picit hezitáltam, hogy mennyire szeretném őt megkaparintani. Tavaly ilyenkor jelent meg az Indie Shop Event-en az Arc De Triomphe, már a neve is fantasztikus, alapszíne szürke amihez adtak arany pelyheket és arany shimmert, teljesen átalkította a lakkot, így pár kép alapján beadtam rá a derekam.Üvegben nem tűnt annyira izgalmasnak mint felkenve, a körmeimen teljesen más volt mint a lámpa fénye alatt, nagyon izgalmas ez a lakk, és természetesen tökéletes választás lehet nail art alapnak.Nos, a virágokat a Yzw-y11 Aliexpresses palettáról válaszottam, elég jól működik a plate, lehetne jobb is, de megoldható a minta felvétele.A virágokhoz a Kiko 295, 279, 283, 331 lakkokat használtam.És a manikűr:

Bornprettystore Teszt

Sziasztok!Utolsó Bornprettystore tesztelésre kapott termékeim rekord idő alatt érkeztek meg, amiket magam is rekord idő alatt tesztelem le :)5 nyomdapalettát kértem, mellé kaptam egy cuticle ápoló tollat is.BP-164 paletta volt az első amit megjelenéskor felírtam a listámra. Nagyon kis cukinak találom ezeket az önálló mintákat.Alap a Kiko Power pro 17-es halvány lila lakkja volt, ami extrán pigmentált, tehát egy rétegben is tökéletesen fed. Erre került egy fehér minta amit a Fab Ur Nails- Fun 15 palettáról vettem, majd decalsként kerültek fel a már előre "kiszínezett" minták.Következő egy balettos paletta, nagyon kedvelem ezeket a mintákat! Szerintem ez egy nagyon jól sikerült , BP-180-an alatt találjátok meg.Egy sárga alapot használtam, Kiko Power pro 31-es lakkját, majd egy fehér minta került rá, amit a Lina Nail art supplies Make your mark 04-ről választottam, a balettos minták decalsként kerültek fel a körmeimre.Egy zöldes manikűrre is vágytam, a v

Whatsupnails B013 paletta teszt

Sziasztok!Korábban, nagyon szuper Whatsupnails palettákat kaptam, mégpedig 7 db-ot, ebből 6 az új szeria része. B013 Glass masterpiece palettát használtam a következő manikűrhöz, ami egyik kedvencem a hatból. Ezzel kapcsolatban több manikűr ötlet is beugrott, amit szépen sorban megvalósítok majd!Alap egy gradient lett, mégpedig négy lakkot használtam melyek a következők voltak: Kikomilano power pro 32,17, 49, China Glaze-Glow with the flow. Dance Legend Top prismatic is került rá, ami a képeken alig látszik, napfényben viszont teljesen elkápráztatott.A paletta tökéletesen működik, csak ajánlani tudom :)Neked hogy tetszik ez a paletta, illetve a vele készült manikűr?

Western manikűr

Sziasztok!Adott egy nyomdapaletta, Whatsupnails A016 Fellin' Southwestern, és nem igazán tudtam vele mit kezdeni!Maga a paletta nagyon szép, de a középen lévő hatalmas minta elvette a kedvem, hogy használjam!Aztán beugrott a jobb oldalon lévő kisebb western mintákat fogom felhasználni egy manikűr erejéig!Leginkább a kötél, a cowboykalap a pénz és a fegyver volt ami inspirált, az alapszín mág bizonytalan volt. Gondoltam kéne valami sárgás, meg dry brush, és megszületett az alábbi manikűr.Szóval az alap a China glaze- Kalahari kiss volt, majd a dry brush-hoz a Home sweet house music, Solar power, Tis the sea-dun lakkokat használtam fel.Végeredményben nem lett rossz manikűr, de magamhoz képest lehetett volna jobb is. Az alap fejben teljesne másképp festette, kicsit kevés lett ahhoz képest!Neked hogy tetszik?

Színes manikűr

Sziasztok!Mára egy nagyon színes manikűr hoztam, remélem annyira fog tetszeni nektek is mint amennyire nekem tetszett :)Aliexpressről vásároltam pár palettát, igaz úton van még a nagy része, de ami megérkezett azzal tökéletesen elégedett vagyok, mind működik ahogy kell!YZWLE-04 paletta kerek, a hálós pillangós minta miatt vettem meg leginkább.Alap egy fehér lakk volt, amire szivaccsal vittem fel a színeket, a China Glaze: Home sweet house music, Daisy know my name?, Fairy dust, Treble maker, Float on-t.Imádtam ezt a mintát, az alapszíneket is, ahogy keveredtek egymással, ismét egy olyan manikűr volt, amit nagyon szívesen viseltem :)Neked hogy tetszik?

Fake water marble

Sziasztok!Nagyon kedvelem a water marble manikűröket, néha akad olyan, hogy nem igazán szeretk bíbelődni vele. Nos, erre okos emberek kitaláltak nagyon praktikus nyomdapalettát, megkönnyítve ezzel sokunk életét.Egy fajta water marble létezik, ami különösen tetszik a körmökön, mégpedig a szív alakú formák. Ezzel egyszer tettem élesben egy próbát, kisebb-nagyobb sikerrel össze is jött, de most egy nyomdázott verziót készítettem el.Alap egy színátmenet lett, mégpedig a következő lakkokkal:Kiko 288, 289, 331, 279 lakkjait, egy réteg ILNP- My private rainbow (x) is került rá, és a nyomdaminta amit a Whatsupnails B002 palettáról válaszottam, tökéletesen működik, a minták nagyok, szóval nincs gáz ha kicsit nagyobb körömre akarjuk használni.Minden miliméterét imádtam ennek a manikűrnek, gondoltam rá, hoyg elkészítem valami más színkombóval is!!!Neked hogy tetszik?

Beautybigbang Teszt

Sziasztok!A Beautybigbang-től kaptam 3 lakkot tesztelésre, még júniusban küldték el nekem, most kaptam meg, és teljesen meg is felekeztem róluk. Amikor megérkezett a csomag, meg is leptődtem, hogy 3 lakk lapul benne, mostanában nem vettem lakkot olyan oldalról, ami ilyen Alis csomagolásban érkezik!Júniusban amikor lehetett termékeket választani, ezek a lakkok mellett döntöttem, annak ellenére, hogy nem is hallottam eddig erről a My-Dance nevezetű márkáról.Bevallom kellemesen csalódtam, sőt mondhatni, hogy teljesen odáig vagyok értük. A csomagolásban már jól lehetett látni, mennyire szépen holóznak, persze a puding próbája az evés, szóval gondoltam holózik ok, de ki tudja felkenve is ilyen lesz-e?!A kis üvegecske 6ml-es, az ecsete lekerekített, szóval mindenféle javítás ellenére is szépen ki lehet alakítani az ívet a körömágynál, állaga kissé zselés de nem zavaró, és mind a 3 lakk 2 rétegben fedett.Gyorsan szárad koppanósra, meg is lepődtem, mert

Virágos manikűr

Sziasztok!Télen nyáron, mindegy mikor, nálam a virágos mani mindig abszolút nyerő.Adott egy szuper kis kék lakk, ami fiókom lakója lég régóta, a Kiko 521-Pearly ocean, ami kétlem rajtam 3 rétegben fedne, és nem igazán tudtam eddig mit kezdeni vele!A színe fantasztikus, a képen abszolút nem jön át a csillogás, a szikrázás, és az, hogy mennyire csodálatos kék. Alapnak 2 réteg krém lakkot kentem fel, Kiko 295 tökéletes választás, és erre ment egy réteg a Pearly ocean-bólBp-L067 egyik olyan paletta amit nekem találtak ki, telis tele virágmintákkal! Egy hibiszkuszt választottam, mellesleg egyik kedvencem, amit decals formájában használtam, mivel sárga és piros lakkokkal töltöttem ki.Korábbi próbálkozás:És élesben:Írnom sem igazán kell mennyire imádtam ezt a manikűr, a paletta is fantasztikus, szívből ajánlom!4 napig viseltem, a jobb kezemen kedett picit megkopni, ilyenkor már érzem, másik manikűrnek kell a helyet átadnom :)Kedveled a virágos manikű

Mermaid nails

Sziasztok!Ha nyár, nem múlhat el anélkül, hogy ne készítsek sellős manikűrt. Az alap a CbL-Mermaids in Maui lakkja volt, csodás ez a lakk, még mindig ezt tudom írni róla! Erre kerültek a minták, dupla nyomdázással, a Sugar bubbles SB-051 palettáról, BM-XL212 és a BM-510-ről válogattam.Kedveltem ezt a manikűrt, pár napig volt rajtam, a 3 réteg ellenére nagyon jól bírta a CbL a kiképzést :)Hogy tetszik?

Cherry nails

Sziasztok!Korábban már említettem, hogy a BP-144 palettán lévő cseresznye mintát mindenképp szeretném használni.Most alkalmam rá, és nem is bonyolítottam túl a dolgokat, mármint nem minden körmömre került a cseri...A mutató kis és hüvelykujjamra a Moyra-Ariel-t használtam, ez a lakk régóta a fiókom lakója de eddig még nem is kenem fel. Piros lévén előítéletekkel indultam neki, muszáj volt alá egy réteg Kiko pirost felkennem, a végeredmény még így is 5 réteg lett. Rajtam ez a lakk nagyon nem akart működni, fényben még így is picit átlátszónak láttam a körömvégem, pedig maga a lakk nagyon tetszik ezekkel a fehér glitterekkel.A középső és a gyűrűsujjamra egy fehéres alap került, majd a cseresznyés minta, amit decalsként használtam!!5 réteg ellenére is a Moyra adott egy pluszt a manikűrnek! Szuper ez a paletta csak ajánlani tudom, a BBB10 kóddal 10% kedvezményt is kaptok minden teljes értékű termékre!Tetszik ez a manikűr, vagy inkább fele

Madam Glam - Teszt

Sziasztok!Ma napra 5 Madam Glam gél lakkot szeretnék bemutatni nektek, a poszt végén olvashatjátok a személyes kedvencem.Mostanában egyre jobban nyitott vagyok a gél lakkok felé, néha elgondolkozok, hogy kéne valamelyiket viselni huzamosabb ideig. Az 5 tesztre kapott közül egy ami biztos, hogy át fog ejteni a tűzkeresztségen!!!!Az első a King's choice, ami egy fekete és telis tele van apró szikrázó glitterrekkel. Erről a lakkról egyból a Zoya- Storm ugrott be nekem, mellesleg kedvenc lakkom.2 rétegben használtam, plusz természetesen top coat.Nyomdáztam is rá virágmintákat, a Powder perfect-Flowers 1 palettáról.Következő egy metál, Get to the point nevet viseli. Ez sima körömlakként is használható, a hybrid formulának köszönhetően.Roppan egyszerű volt használni, a színe fantasztikus, nagyon jól pigmentált, elég 2 réteg belőle.Ő pont az a tipikus Karácsonyi piros, amire szívesen pingál valamit az ember.Dupla nyomdázás került rá, a Powder perfect-Flowe

Bornprettystore - Teszt

Sziasztok!A napokban érkezett meg a Bornprettystore tesztcsomagom, amiben 5 nyomdapaletta lapult.Ma viszont ezek közül 4-et tudok bemutatni, mivel a BP-L076-os paletta tokjában egy teljesen más számú lapult.A BP-L047-es paletta nekem megvan már, viszont számomra picit furcsa, hogy az amúgy is leragasztott tokba, hogy kerülhet bele egy másik lemez?! 👀 😀 😀Az első manikűr amit elkészítettem,egy radial gradient volt, 3 ILNP lakkot használtam fel. Ezt a radial gradientet már korábban is megcsináltam, akkor nem geo mintát választottam rá, hanem egy virágosat, akkor is nagyon tetszett.A 3 lakk a Homecoming, Paper route, és a Bikini Bottoms, mintát a BP-L080-ról vettem.A következő palettát BP-144-et az aranyos kis cseresznyés minták miatt kértem be, aztán végén mégsem ezt használtam fel. Van benne logika .... 😓 😂 😂 😂A mellettük lévő háromszögek adtak egy nagyon szuper kis ötletet, amit azonnal meg kellett valósítanom.Egy gradientet készítettem, a

Gradient

Sziasztok!Nem titok, hogy imádok színátmenetes manikűröket készíteni, ezt egy korábbi alkalommal hordtam.Mivel elég ritkán kapom elő a fiókból a Colour Alike lakkokat, így most ezeket használtam, mégpedig: 512, 513, 519 és 574-es színeket.A mintát a Moyra 101 Angels will cry palettáról vettem, nagyon szuper minták vannak rajta.Az mindenesetre biztos, muszáj többször elővennem a CA lakkokat, imádtam viselni ezt a manikűrt, a színek mint az első alkalommal is, engem teljesen lenyűgöztek. Amikor az ember nem szemkiverős holóra vágyik, CA lakkok tökéletesen megfelelnek erre a célra. A Moyra palettáról is csak jót tudok írni, minden minta tökéletesen működik :)Kedveled a Colour alike lakkokat?

Bornprettystore Teszt

Sziasztok!Pár héttel ezelőtt két Bps csomagot kaptam, amiknek a tartalmát sikerült letesztelnem. Általában olyan dolgokat választok, amiket szeretnék hordani, illetve olyan palettákat amiket amúgy megvennék, ha nem lenne a felkérés tesztre.Az első egy latex lenne, amit korábban már kék változatban használtam. Akkor nem voltam nagyon elragadtatva az illatától, gondoltam ha már kell latex a manikűrözéshez, az enyém meg pont kifogyóban van, kérek egy pink verziót. Azt hiszem sokat javult a latex, nincs az a szemeteskuka szaga, csak a sima latex illat, ami gyorsan szárad a bőrön, és egyben lehúzható!Mindegyik nyomdázott mai manikűrhöz őt használtam!#27295Aztán itt van a fedőlakk, színtelen és azt ígéri, nem keni ez a nyomdázást. Az illata nagyon hasonló a Ya qin an fedőlakkhoz, és ugyanúgy viselkedik mint az. Nem keni ez a mintát, hamar szárad, ebben csak 10ml van, a Ya qin an 18 ml.Viszont ez a top coat nagyon bevált, őt is minden egyes mani manikűrnél

IEUV gradient

Sziasztok!Ismét egy szuper játék van érvényben, július 24-ig a Nailmail-nél, erre az alkalomra készítettem egy gradientet, amire természetesen nyomdáztam is.Color storm a téma, elsőnek rengeteg manikűr ötlet beugrott, majd amikor oda kerültem, hogy készítek valamit, nos mintha minden elillant volna a fejemből.Azért is kötött a kezem, mert nem igazán sok olyan lakkom van, ami elérhető az oldalon,de leginkább az IEUV lakkokban gondolkoztam, persze a végén ennél is maradtam.A gradienthez 5 IEUV lakkot használtam fel, Keep calm & follow the dragon, My unicorn made me do it, Pink and nothing but the pink, Born to be rad, Captain blue sky.Whatsupnails B002 palettáról választottam egy water marble szerű mintát, amúgy ez az egyik kedvenc palettám, Ya qin an fekete nyomdalakkal nyomdáztam és a Bornprettystore Top coat-al fixálta, ami nem keni el a nyomdamintát.A fedőlakk nagyon hasonló a Ya qin an-hoz, az sem keni el a mintát, illata teljesen egyforma, szerintem minőségre

Lila radial gradient

Sziasztok!Van, hogy későn este jön az ihlet? Nos, nekem elég ritkán, de van ilyen, az ilyet én általában papírra szoktam vetni, amit egy másik alkalommal szívesen el is készítek.Ebben az esetben nem volt menekvés, miközben néztem egy filmet, beugrott egy lila manikűr, amit habozás nélkül meg is kellett valósítanom!Alap a China Glaze- Lotus begin volt, erre került körbe, a Kiko 331-es lakkja. Egy réteg Ilnp- My private rainbow (x) is került rá, és erre a nyomdaminta amit a Bundle monster- BM-XL217 palettáról választottam.Elég régen készítettem radial gradien-et, most ez igazán jól is esett. Mintával nagyon tetszik illetve tetszett az egész, élőben sokkal jobban látszott az Ilnp csillogása is, szóval elégedett vagyok, hogy sikerült, úgy megcsinálni, mint azt elképzeltem.Kedveled a radial gradeint manikat?

Colors by Llarowe-Late summer kollekció

Sziasztok!!CbL késő nyári kollekciója hamarosan debütálni fog, mely 6 lakkot tartalmaz, ebből 3 lineáris holót, amik már a képeken is csodaszépnek ígérkeznek.A kollekció Augusztus 1-től elérhető a www.llarowe.com-on és az előrendelés 24 órán át fog tartani, Július 29-én elérhető lesz már az Indie Shop Event-en is San Fransiscoban.City streets nagy kedvencem lett, eléggé elfogult vagyok a sötét lakkokkal szemben, szóval nem volt kétséges ő lesz az egyik nagy favoritom a hatból.Grafitszürke,- nem fekete bánatomra-, egy rózsaszínes, lilás oldala is van amit napfényben képes megmutatni. A képeimen eléggé átjött a lilás oldala, egy rétegben is tökéletesen fed, de megszokás miatt kentem belőle még egy réteget. A képen tehát 2 réteg plusz fedőlakkal láthatjátok!Dive right in egy kék crelly, arany/pink shimmerrel, és enyhén holografikus. Az elképzelés nagyon szuper volt, nekem tetszene is ez a lakk, ha nem kéne belőle legalább 3 réteg, és sajno

Utóbbi időben készült manikűrök II.

Sziasztok!Nos, az az igazság, én és az Instagram nem élünk párhuzamos életet, oda sokkal több és többször teszek ki manikat, mint a blogra. Aztán felhalomzódás után meg nem igazán akarok mindről külön posztot írni, egy csokorba szedve fogom ma megmutatni őket.Van olyan amit közel 3 hónapja készítettem el, és mégsem kerítettem rá sort, hogy megosszam veletek.Lássuk mely manikat szedtem ma össze.Az első egy nem is olyan régen használt lakk volt, mégpedig az ILNP-Aria, számomra érhetetlen miért nem vettem meg eddig ezt a lakkot???! Csodás kék holo, napfényben szemkiverős, 2 rétegben tökéletesen fed! Imádom ezt a lakkot!Kis csavart is vittem az egészbe, a kisujjamra egy fekete lakk került, a többire az Aria, a mintát a Lina nail art supplies Make your mark 3 palettáról választottam.Következő egy ananászos manikűr lett, itt az alap egy Kiko menta lakk volt, mégpedig a 389 erre kerültek a színes ananászok, amiket a Whatsupnails B008 palettájáról válas

Il Était Un Vernis - Mystical Fantasy Club

Mermaid

Sziasztok!Pár héttel ezelőtt Arabella a Nailmail-től egy játékot hírdetett meg, mégpedig, Mermaid manikat kellett készíteni.Első körben nem akartam jelentkezni, hisz' a korábbi körben én nyertem, de eléggé testhezállónak éreztem a mermaid manikűrt így készítettem egyet.A mutató és a kisujjamra egy számomra új technikát próbáltam ki, Eugenia videója alapján, tökre egyszerűnek látszik de mégsem az. Többszöri próbálkozás után a végeredményt láthatjátok, nekem tetszik :)Az alapszín amit használtam az IEUV-Captain blue sky, a Hehe 094-es palettával nyomdáztam duplán a középső körmömre, Sugar bubbles SB051, és SB041 palettákat.A manikűrt 3 napig hordtam, az új technika nagyon tetszik, biztos használni fogom más manikűrnél is :)Kedveled a Mermaid manikat?Szoktál ilyet készíteni?

Citrom és ananász

Sziasztok!Ma két igazán, az időjáráshoz testhezálló manikűrt hoztam.Whatsupnails- B008 Summer seeds palettáját teszteltem, az ananász és a citrom mintákkal készítettem egy-egy manikűrt.A citromoshoz két színt használtam, egy sárgát és egy neon pinket, mindkét lakk Nicole by opi.A pink Still into the pink, 2 réteges, mattra szárad, tehát kell rá mindenképp fedőlakk! A sárga, a nagyon de nagyon fogyban lévő Hit the lights, ami egyik legkedvencebb sárga lakkom.Ezeket kombinálva készült el a manikűr.Az ananászos manikűr egy Kiko alapra készült, mégpedig 389 egy 2 réteges szuper menta!Mind a két manikűrt imádtam viselni, kíváncsi vagyok te melyiket hordtad volna szívesen? :)