#176. Manikűrvadász Karácsonyi forduló

Nagyon vártam már ezt a fordulót, mert végre Karácsony hangulatot teremthetek a körmeimre. Ebben az évben egyáltalán nincs meg az az ünnepi hangulatom, ami idáig minden évben volt, lehet a két ünnep közötti vizsga teszi ezt. Nagyon el tudja rontani az ember kedvét egy olyan tárgy, aminek úgy igazából semmi értelme, mégis sokat követelnek belőle..A mostani párom Lolli volt, a Mani-art blog írónője, aki már többször is vadászott tőlem és most végre én is szemezhettem az alkotásai között. Gyönyörű, egyedi manikat alkot, érdemes szétnézni Nála.:)Legjobban ennek a maninak a hangulata fogott meg, sötét alapon fehér hópelyhek, kis csillámmal. A manikűrömet akril festékkel készítettem, viszont mikor kész lett, akkor jöttem rá, hogy egy vékonyabb ecsettel szebben is meg tudtam volna csinálni, na de majd legközelebb.:)

#175. Born Pretty Store rózsás vizes matrica

A második termék amit kipróbáltam a Born Pretty Store-tól, ez a fekete rózsás vizes matrica volt. Mint az előzőt is, ezt sem akartam csak simán rátenni a körmeimre,ezért a középső körmömre 4 részre vágtam. Ezzel is csak annyi volt a problémám, hogy nehezebb volt leválasztani a fóliáról, meg ezt a manikűrt jobb kézre készítettem és a bal kezemmel nehezebben tudtam méretre vágni a fóliát..:) Ha tetszett a termék, a képre kattintva meg tudod rendelni!Ne felejtsd el használni a 10% kedvezményes kuponkódot!:)

# 174. Born Pretty Store vizes matrica

Mostanában eléggé elhanyagoltam a blogot.. Sajnos az egyetem mellett nem sok időm van posztolni, de körmöt festeni mindig akad. Tudjátok, sohasem hagyom el a házat, ha nincs kikenve.. Instagramra azonban mindig felteszem a friss alkotásokat, szóval ha gondoljátok kövessetek be.:)A legutóbbi Born Pretty Store-os tesztelésre kapott virágos vizes matricával készítettem egy manikűrt. A matricáról csak annyit, hogy kicsit csalódtam, mert nem jött le magától, nekem kellett lehúzni és körbevágni sem olyan leányálom, viszont a mintája kárpótolt mindezért.:)Ha tetszett a termék, a képre kattintva meg tudod rendelni!Ne felejtsd el használni a 10% kedvezményes kuponkódot!:)

#173. Manikűrvadász 21.

A mostani fordulót Izabella bonyolította le, akinek hálás köszönet, hogy kitalálta ezt a kezdeményezést, mert szerintem ez tényleg összehozza a körmös bloggereket és jobban megismerhetjük egymás alkotásait.:)A párom ezúttal Dorka lett, aki nagyon szép körmöket készít a. Az Instagram oldaláról 'vadásztam le' ezt a gyönyörű Gatsby által inspirált körmöt, amit picit átalakítottam. Nagyon tetszett a színválasztása, de most valami pasztell színt szerettem volna a körmeimen látni, ezért a világoskék-ezüst kombójára esett a választásom.:)

#172. Mani-acs | Szörnyek

A mostani téma számomra kicsit nehézkes volt, mert nem nagyon ismerek 'szörnyeket', de egy kis böngészés után ezt a kis 'múmiát' sikerült összehoznom. Az elkészítése egyszerű, csak egy fehér alapra húztam pár csíkot feketével, középre egy nagyobb fekete foltot, majd két fehér pöttyöt és utána ismét két kis fekete pontot.:)

#171. Lady Queen Beauty ananászos dísz

Még tesztelésre kaptam ezt az arany színű ananászos díszt a Lady Queen Beauty-tól, ami szerintem a legcukibb dísz amit idáig használtam. Valami nyáriasabb manikűrt képzeltem vele, ezért szivacsos technikával lila, kék és narancssárgát vittem fel a körmeimre, majd a középső és gyűrűs ujjamra csíkokat készítettem. A díszeket egyébként csak belenyomtam a száradó lakkba, amivel kb. 3 napig voltak a körmeimen.:)Az ananászos díszt a képre kattintva tudjátok megrendelni,ne feledjétek el a 15%-os kedvezményt.:)

#170. Mani-acs | Évszak inspirálta

Végre eljött az idő, amikor minden kezd helyreállni körülöttem és eljött annak az ideje is, hogy vissza csatlakozzak a Mani-acs csapathoz.^^Nagyon tetszett a mostani téma, teljesen aktuális, hiszen (sajnos) lassan már az ősz közepénél járunk.. A körmömet most nem bonyolítottam túl, egyszerű barna ombre, rá arany színnel faleveleket nyomdáztam. A körmöm szélét nézzétek el nekem, sehogy sem tudtam 'levakarni' a lakkot..:/

#169. Manikűrvadász 20.

Elérkeztünk a 20. Manikűrvadász fordulójához, amit most Niki szervezett meg. Az előző fordulóban kipróbáltam milyen is a Manikűrvadász lebonyolítása, úgyhogy nagy-nagy köszönet, hogy megszervezted!:) Ezúttal Elenitől vadásztam, akinek régóta követem a blogját és a csodás manikűrjei mellett rengeteg érdekes tesztet és interjúkat is olvashatunk. Ez a manikűr tetszett meg a legjobban, kicsit ugyan elég nyárias, de már most nagyon hiányzik a meleg idő.. Nem nagyon akartam eltérni az eredetitől, mert nagyon imádom az egészet, de emlékezetből készítettem, ezért lett két ujjamon is fagyi.:)

#168. Pet'la plate lemez

Ezt a lemezt Julcsi nyereményjátékán nyertem, amit nagyon-nagyon szépen köszönök még egyszer! Már régóta a kívánságlistámon szerepelt, így amikor választanom kellett, nem is volt kérdés számomra, hogy ezt szeretném. Az első minta amit ki akartam próbálni az ez a kis muffinos minta volt. Már meg is volt a fejembe, hogy milyen manikűrt szeretnék ezzel készíteni, na de ez teljesen az ellenkezője lett.. Nem tudom hány tutorial videót néztem végig, hány nyomdázással kapcsolatos bejegyzést olvastam el, be is tartottam amiket olvastam/láttam, de sehogy sem akart összejönni ez a nyomdázás.. Nem nagyon foghatom a lakkokra, mert kb. kipróbáltam vagy 15 darabot is, de egyszerűen nem akart rátapadni a nyomdapárnára.. A nyomdapárnát sem mondhatnám hibásnak mert ezt is Julcsitól kaptam, teljesen puha és más blogokon csak áradoztak róla.. Próbáltam reszelni, az kicsit segített, de még mindig nem volt tökéletes.. A minta körvonalát ki kellett szabad kézzel

#167. Manikűrvadász 19.

Hú, már nagyon vártam ezt a bejegyzést. Elsőnek is szeretném megköszönni Isabellának, hogy én szervezhettem meg ezt a fordulót. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi munka van a 'háttérben'.. Nagyon izgultam, hogy mindent rendben csináljak, volt néhány probléma, de szerencsére Bella mindig a segítségemre volt..:)Nagyon szeretem ezt a kezdeményezést, mert így sokkal jobban megismerhetjük egy-egy blogger alkotásait és annyira jó, hogy a körömlakk imádat nincs korhoz kötve.:)Az én párom Timi volt, akinek a blogját még a blogom kezdete előtt is olvastam. Imádom a manikűrjeit, mert mindig tud valami újat mutatni. Ebbe a manijába teljesen beleszerettem, amikor elsőként megláttam az Insta oldalán. Sajnos nekem még nincs ilyen mintájú lemezem, ezért akril festékkel próbálkoztam.. Látszik a vonalakon, hogy nem egyenletesek, de nézzétek el nekem, mert ez az első komolyabb próbálkozásom..:)

#166. Manikűrvadász 19. Bandita, Veronika, Ildikó és Marcsi munkája

Ezúttal négy lány volt, aki csatlakozott a vadászathoz blog nélkül, név szerint Bandita, Veronika, Ildikó és Marcsi. Szerintem nagyon jól sikerültek az alkotások, nézzétek meg Ti is!:)BanditaSziasztok Lányok!Erre a fordulóra egy ún. "szenvedtetős" manikűrrel készültem nektek! :D Azokat a munkáimat szoktam ilyen jelzővel illetni, amelyekben holografikus pelyheket, csillámokat, homoklakkot és 3D-s hatást ötvözök egyszerre. Ezeket a manikat élethűen befotózni egyelőre meghaladja mind az én, mind életem párja képességeit, ezt a manikűrt két napon keresztül fotóztuk, és talán természetes, szűrt fényben sikerült a legjobb képeket készíteni, de meg kell mondjam, a valóságban nyújtott látvány épp csak köszönőviszonyban van véleményem szerint a képekkel.Ebben a fordulóban Mesy-t nyertem páromul, aki testvérével együtt amolyan páros blogot üzemeltet. Sokáig nézelődtem a lányoknál, több manikűr is szóba került, és nehéz volt kiválasztan

#165. Manikűrvadász 19. A párok

Már nagyon izgultam a bejegyzés miatt, remélem Ti is izgatottak vagytok.:)Mindenki a sorban utána következőtől vadászik, az utolsó pedig az elsőtől. Akinek nincs blogja, vagy nem rendelkezik 30 manikűrrel, a nevük mellett található blogról kell választania manit.1. Mesy - testverkodex.blogspot.hu2. Nikkii - www.nikkiifashion.blogspot.hu3. Eleni - azrail5.blogspot.hu4. Akane - http://akaneshinozuka.blogspot.hu/5. Izabella - http://vaniliamamor.blogspot.ro6. Andi - http://mymoment24.blogspot.hu/7. Zsóka - www.bottledcolours.blogspot.com8. Moon Angel - http://moonangelstories.blogspot.hu/9. Szilvi - http://k-orom.blogspot.hu10. Bia - biablogol.blogspot.com11. Mazsola - mazsolavilag.blogspot.hu12. Nóri - www.norasdiaries.cafeblog.hu13. Fanni - nagymosolyblog.blogspot.hu14. Manna - http://mannakormok.blogspot.hu/15. Myrkky - http://banyakarmok.blogspot.hu@myrkkyneito (instagram profil)16. Panka - www.pankasbeauty.hu17. Liza - http://plmindenamikorom.blogspot.hu18. Dóri - vorosbarsonyblog

#164. Lady Queen Beauty rózsás matrica

A második termék, amit a Lady Queen Beauty-tól kaptam tesztelésre, ez a rózsás matrica, amit már nagyon régen ki akartam próbálni. Kicsit féltem az anyagától, de pozitívan csalódtam, mert nagyon vékony, zselés matricáról van szó, amit egyszerű használni. Egy fehér matt alapra ragasztottam elsőnek, de úgy nem igazán tetszett, ezért átkentem az egészet átlátszó fedőlakkal.:) Ha tetszett a termék, a képre kattintva meg tudod rendelni, ne felejtsd el használni a 15%-os kedvezménykódot.:)

Manikűrvadász 19. emlékeztető

Ezt a bejegyzést csak azért készítettem, hogyha valaki nem látta vagy elfelejtette volna a felhívást és szeretne jelentkezni a Manikűrvadász 19. fordulójára, az még szombat éjfélig megteheti, ugyanis vasárnap kikerülnek a párok.:)Bővebb információ a felhívás bejegyzésben található.

#163. Lady Queen Beauty cicás vizes matrica

Lassan már egy hónapja, hogy Perlie felkeresett a Lady Queen Beauty-tól, hogy lenne kedvem kipróbálni a termékeiket. Nem ismertem még az oldalt, viszont első ránézésre nagyon hasonlónak tűnt már az elrendezés alapján is a legtöbb blogger által kedvelt weboldalhoz. Miért ne alapon belementem a dologba, aztán kaptam egy linket, ahonnan választhattam két terméket. A rózsás matrica már régóta a kívánságlistámon szerepelt, viszont a cicás vizes matrica első ránézésre nagyon megfogott. Leadtam a rendelésem, majd egy 'kis' idő múlva meg is érkezett. Picit nagyobbra számítottam a képek alapján, de így is nagyon tetszettek a minták.:)Elsőnek a cicás matricát próbáltam ki, amit egy csillámos lakkra készült water marble technikával készült alapra ragasztottam és egy átlátszó lakkal átkentem az egészet.:)Ha tetszett a termék, a képre kattintva meg tudod rendelni, ne felejtsd el használni a 15%-os kedvezménykódot.:)

#162. Manikűrvadász 19. Felhívás

Már nagyon-nagyon régóta vártam ezt a pillanatot, egészen a 2. fordulótól kezdődően, amikor még csak éppen elkezdtem ismerkedni a blogos világgal. Amikor megláttam, hogy kaptam egy üzenetet Bellától, gondolhatjátok mennyire örültem, többször is el kellett olvasnom, hogy végre felfogjam, hogy én bonyolíthatom le a következő fordulót. Viszont kicsit félek, nehogy elrontsak bármit is, mert hajlamos vagyok elfelejteni egy-két dolgot..:)Nagyon kedvelem ezt a kezdeményezést, mert így jobban megismerhetjük egymás alkotásait. A játék menete ebben a bejegyzésben található, aki még nem ismerné.:)Isabella készített egy Instagram profilt a Manikűrvadásznak, ahol minden információ elérhető lesz, mint pl.: a fordulók időpontjai, összefoglaló stb..:) Jelentkezési feltételek:Rendelkezz bloggal vagy bármi hasonló online platformmal ahová feltöltöd a manikűrjeidet, de ha nincs az sem probléma, csak jelezd nekem email-ben!:) Ha minimum 30 manikűr szerepel rajt

#161. Manikűrvadász 18

Elérkezett a Manikűrvadász 18. fordulója, aminek most Niki volt a házigazdája. A mostani párom Barbi volt, a Macska-Köröm blog írója. Rengeteg csodaszép manikűrt készített már, több manikűrt is kinéztem az újraalkotáshoz, de sajnos időhiány miatt csak egyet sikerült újraalkotnom, ami egy cuki ananászos mani. Elsőnek is a színvilága fogott meg, ezt nem is akartam megváltoztatni, csak az erős citromsárga helyett egy pasztellsárgát használtam, a szegecsek helyett pedig csíkokat készítettem. Az ananászokat egy nappal hamarabb megfestettem egy matrica lapra, amelyről könnyen felválik és a még meg nem száradt körömlakkra illesztettem.:)

#160. Crystal Nails színjátszós lakk

A Rossmannban találtam egy Crystal Nails-os állványt, gondoltam, hogy jobban szemügyre veszem a lakkjait, mert idáig nem nagyon ismertem a márka körömlakkjait, csak az agyon reklámozott műkörömépítéshez való termékeket.. Ez a lakk tetszett meg a legjobban, mert a drogéria fényében gyönyörű lilás-kékes színe volt. (elvileg a 116-os számú lakk) Két rétegben vittem fel, nagyon hamar megszáradt, rá pedig egy Born Pretty Store-os lemezzel nyomdáztam, ami most kivételesen nem lett olyan rossz.Próbáltam több képet készíteni a körmömről, hogy normálisan látszódjon a lakk színe, talán az első kép sikerült a legjobban.:) Ha tetszett nektek a termék, megtudjátok rendelni a Born Pretty Store oldaláról, ezen a linken megtaláljátok.:)

#159. Lila ombre

Erről a manikűrről nem nagyon tudok írni semmit, maximum annyit, hogy nagyon egyszerű elkészíteni. Csak a megszáradt alaplakkra tetszés szerinti mintába fel kell ragasztani a körömdíszítő szalagot és a jól bevált szivacsos ombre technikát alkalmazni vízszintes irányba.:)

#158. Természet mani

Ezt a manikűrt régebben készítettem, de nem volt időm posztolni az érettségi miatt, de végre valahára túl vagyok rajta.:) Nem is tudom hogyan nevezzem ezt a manikűrt, de régóta terveztem már, hogy egy 'természet' képet fessek a körmeimre, csak idáig nem voltak meg hozzá a tökéletes ecseteim. A Born Pretty Store ecseteivel álom volt festeni. A képemen sajnos nem látszik normálisan, de különböző méretű és vastagságúak, nagyon könnyen lehet velük dolgozni. Legjobban a legkisebb vékony ecsettel szerettem dolgozni, de a többivel sem volt olyan rossz. A manikűrről csak annyit, hogy egy picit időigényes, rengeteg lakkot használtam fel hozzá és nagyon nagy kupit hagytam magam után..:) Ha tetszett nektek a termék, megtudjátok rendelni a Born Pretty Store oldaláról, ezen a linken megtaláljátok.:)

#157. BPS nyomdalemez BP-57

Oké. Erről a manikűrről sem mondhatom el azt, hogy ez lett életem fő műve, de még csak most ismerkedek a nyomdázás rejtélyeivel és néha kell egy kis bénázás, hogy legközelebb már ne kövessem el ugyanazt a hibát..:) A Born Pretty Store csomagba kaptam ezt a nyomdalemezt, aminek a mintáit szerintem Halloweenkor fogom elővenni, de ez a szöveg ott középen nagyon megfogott. A manikűrről csak annyit, hogy próbálkozhattam volna valami merészebb kontraszttal, de majd legközelebb..:DHa tetszett nektek a termék, megtudjátok rendelni a Born Pretty Store oldaláról, ezen a linken megtaláljátok.:)

#156. Manikűrvadász 17.

Először is bocsánat a késésért, de két tétel között vettem észre, hogy tegnap volt a Manikűrvadász.. Ezúttal Yndre volt a párom, akinek a blogján nagyon sok ötletes manikűr található. Nekem ez a méhecskés köröm tetszett meg a legjobban, ezt alkottam újra, remélem tetszeni fog.:)

#155. BPS zselés matrica

A Born Pretty Store csomagba kaptam még ezt a matricaívet, ami nagyon-nagyon tetszik. Elsőnek azt hittem, hogy valami durva anyagú matrica lesz, amit nem bírok majd ráilleszteni a körmeimre, de hatalmasat tévedtem, ugyanis ez ilyen zselésebb anyagból készült, ami egészen jól rátapad a körmeimre. Az alaplakkot meg kell várni, hogy teljesen megszáradjon, majd a kiválasztott mintát ráilleszteni a körmökre, és csak körbe kell vágni a mintát. Teljesen meg vagyok ezzel a termékkel elégedve, 4 napig is bírta enyhébb szakadásokkal, mert bamba voltam és nem jól vágtam le a széleket, ami a képeken is látszik..:D Nem muszáj fedőlakkot felvinni rá, de, hogy tovább bírja a matrica én kentem rá. Szerintem ez a termék fantasztikus, mert kb. 15 perc alatt mutatós körmöket varázsolhatunk magunknak, csak egy apróbb hibája van, hogyha nem jól illesztjük rá a körmeinkre akkor bebuborékosodik, de azt élőben nem nagyon lehetett észrevenni. Ez jól jött az érettségi id

#154. BPS vizes matrica

A Born Pretty Store-tól kapott csomagomban lapult ezt a vizes matrica ív, ami nagyon tetszik, mert rengeteg különböző mintát lehet benne találni. Az ún. 'negative space' technikával készítettem el a manikűrömet, mert nem akartam csak egy sima lakkozáshoz felhasználni a matricákat. A fekete részek szabad kézzel bénák lettek volna és eszembe jutott, hogy amikor a lakkokat felkenem celluxra, száradásuk után könnyen leválaszthatóak. A manikűr elkészítése előtt kb. fél órával felkentem, hogy időben megszáradjon, utána formára vágtam őket. Az átlátszó alaplakkra cellux segítségével felvittem a sárga részeket és hagytam megszáradni. Utána rátettem a vizes matricákat, majd átlátszó lakkal átkentem és a helyükre illesztettem a fekete mintákat, végül átkentem még egyszer átlátszó lakkal.:) Ha tetszett nektek a termék, megtudjátok rendelni a Born Pretty Store oldaláról, ezen a linken megtaláljátok.:)

#153. BPS nyomdalemez

Nem ez lett az életem fő műve és a kép se valami hű de jó minőségű, mégis úgy gondoltam, hogy megosztom Veletek az 1. nyomdázásomat.:) Már régóta szemezgettem a nyomdázott manikűrökkel, de idáig sohasem volt olyan érzésem, hogy most ilyen manikűrt akarok készíteni. A Born Pretty Store-os rendelésemnél kaptam két lemezt tesztelésre és gondoltam akkor most itt a lehetőség, hogy kipróbáljam milyen is vele dolgozni. Egy virágos motívumot választottam ki, amit az ún. 'stamping decals' technikával festettem meg és száradása után rányomtam a körmeimre. Szerintem elsőre elfogadható lett, bár a nagy ujjamon lévő mintát már nem mertem megmutatni, mert a bal kezemmel ügyetlenül nyomtam rá a mintát..:D Ha tetszett nektek a termék, megtudjátok rendelni a Born Pretty Store oldaláról, ezen a linken megtaláljátok.:)