Beauty – Yves Rocher VIP Boltnyitás a Váci utcában (BESZÁMOLÓ)

A CIKK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS A KÉPRE! :)

Beauty - Őszi nude körmök törtkagylóval

Beauty – Géllakkozás rövid körmökre | Step by step (VIDEO)

Nagyjából 6 hetes géllakkozásom végre újra cseréltem! :) Én már nagyon várom a közelgő őszt, így egy világosszürke és egy sötétlila árnyalatot kombináltam össze egymással, díszítésnek pedig 3 féle strasszkövet és kaviárgyöngyöt választottam. Mostanában szeretem röviden tartani a körmeimet, a formát tekintve pedig jelenleg a lekerekített időszakomat élem. A lenti videóban megtaláljátok a készítés menetét, minden lépést, de hogy milyen anyagokat és eszközöket használtam, azt a képre kattintva érhetitek el. :)

Tisztító Zöld Tea kúrába fogtunk a héten!

Egy barátnőmmel a héten tisztító kúrát tartunk zöld tea segítségével. Ez volt az első napunk! :) Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! :)

13 legújabb, májusi munkám

A TÖBBI KÉPÉRT KATT IDE! :)

13 legújabb munkám

Érdekel a többi 10 is? :) Katt ide: http://wp.me/p5HM0B-yv !

Körömlakk Spray formában | Spray-On Nailpolish

Körömlakk spray formában? Igen, már ez is létezik, köszönhetően a Nails Inc-nek, akik szeretnék forradalmasítani és "újra divatba hozni" az otthoni körömlakkozást: http://wp.me/p5HM0B-yf

Nyerj őszi körömlakkcsomagot a Lovely Nail Art Bloggal! :)

Az infókért és jelentkezésért KATT a képre! :)

Beauty | A 15 legújabb őszi munkám

... érdekel a többi is? Kattints IDE! :)

Best of October | Futás, színház, könyv, mozi, előadás, Tropicarium

https://mosolypolc.wordpress.com/2015/11/02/best-of-october-futas-szinhaz-konyv-mozi-eloadas-tropicarium/Már csak két hónap maradt az évből! :) Itt az októberi összefoglalóm.

Beauty - Jégvarázs - Olaf - Step by step

https://mosolypolc.wordpress.com/2015/10/27/beauty-jegvarazs-olaf-step-by-step/Bár a december még messze van, én már elkezdtem festegetni egy újabb téli mintás margarétát a vendégeimnek. :) Az egyik legkülönlegesebb előre bejelentett kérésük a Jégvarázs mese hóembere, Olaf volt. Kapóra jött az őszi szünet, mert a daltanulás és vizsgára készülés mellett egy kis festegetés is belefért a mai napomba. Ha érdekel titeket, hogy hogyan készítettem el, akkor olvassátok végig a cikket! ;)

Újabb 10+2 őszi munkám

https://mosolypolc.wordpress.com/2015/10/22/beauty-102-oszi-munkam/Ha szép ötletekre van szükséged! :)

10+1 őszi munkám

https://mosolypolc.wordpress.com/2015/10/09/beauty-oszi-munkaim-101/Kíváncsi vagy az utolsó 11 alkotásomra? :) Nem kell mást tenned, mint a képre kattintani és máris szebbnél szebb díszítések között válogathatsz.

Terepminta kicsit másként - step by step

Végre valahára volt egy kis időm a saját körmeimre is! :) A fehér szín már nagyon hiányzott a kezeimről, de kellett mellé valami, ami kicsit "megősziesíti" az egészet, ezért kétféle szürke, egy világos és egy sötétebb árnyalat mellett döntöttem kiegészítésképp, a bónusz pedig az ezüstös-pezsgős csillogás. Ha kíváncsi vagy milyen anyagokat használtam és milyen lépésekkel jutottam el a komplett dizájnhoz, KATT a képre! :)

Best of September - Futás, könyv, Indiegogo, Yves Rocher bloggertalálkozó, körmök

A szorgalmi időszak első hónapjának vége. Úgy érzem Karácsonyig hihetetlenül gyorsan el fog repülni a hátralévő idő. Ebben a cikkben szeretném összefoglalni nektek, hogy mennyi mindent adott nekem ez a hónap. :) A cikkért KATT A KÉPRE!

I. VIP Yves Rocher bloggertalálkozó - beszámoló

Tegnap, azaz csütörtökön a magyarországi Yves Rocher megrendezte az I. VIP bloggertalálkozóját az egyik budapesti (Anker köz) márkaboltjában, ahová én is ellátogathattam. A rendezvény rövid volt, de annál tartalmasabb. Bátran kijelenthetem az összes megjelent blogger lány nevében, hogy mind remekül érezhettük magunkat. A cikkért kattints a képre! :)

Munkáim

Melyik a kedvenc? :)

10 legújabb munkám

Legújabb munkáim

DIY - Almazöld tavaszi körmök

Katt a képre! :)

Legújabb munkáim - Katt a képre!

Katt a képre a nagyobb méretért és a cikkért! :)

Szalon Nails Premier 2015 tavasz BESZÁMOLÓ

Katt a képre! :)

Legújabb munkáim

Legújabb munkáim