Manikűrvadász - 35. forduló

Sziasztok!Manikűr vadászat volt, már 35. fordulónál tartunk. Egyre kevesebben vagyunk ebben a jó kis kihívásban, amit nagyon sajnálok. Már szinte nem is tudom, hogy melyik fordulónál csatlakoztam a lányokhoz, hogy egymás manikűrjeit jobban megismerjük és újraalkossuk. Bella a mai forduló háziasszonyának Akanet kérte fel, ő sorsolta a párokat, ő alkotta meg a kezdő képet is. Köszönet érte :) Tovább a bejegyzésre »

AVON - Mark Pink Illusions körömlakk

Sziasztok!Az Avon nyáron megjelent Pink Illusions kollekciójáról írok pár sort. Én nagyon ritkán használok ilyen árnyalatú lakkokat, de kíváncsi voltam, hogy ezek vajon milyenek lehetnek. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Fekete és fehér

Sziasztok!Kicsi csúszással, de végre megírtam a bejegyzést az utóbbi ManiCute témára, mely a fekete-fehér volt. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Pléd

Sziasztok!Néhány ManiCute fordulóból kimaradtam, mondjuk úgy, hogy szabadságoltam magam. Mai témánk a pléd. Itt az ősz, ezért aktuális lesz elővenni a jó, meleg plédet esténként. Tovább a bejegyzésre »

Born Pretty teszt

Sziasztok!Sajnos nálam elég lassan készülnek a termék tesztek, vagy inkább csak a szöveg megírása. Már korábban kipróbáltam (júniusban) minden érkezett terméket, de mindig elmaradtam a bejegyzéssel. Aztán augusztus elején erőt vettem magamon és a képeket kiválogattam, feltettem, de betűk még mindig nem voltak... Mennyivel egyszerűbb posztolni az instagramon...❀❀❀❀Tovább a bejegyzésre »

Manikűrvadász - 34. forduló

Sziasztok!Manikűrvadásztunk, 34. alkalommal. Ez alkalommal Manna volt a szervező háziasszony, a játék kitalálója viszont Bella volt 2013-ban.Tovább a bejegyzésre »

AVON Satin Matte kollekció

Sziasztok!Tudom, sokan nem kedvelik az Avon lakkokat, de én régóta és elég nagy mennyiséget felhalmoztam az évek során és azt kell mondanom, hogy rengeteget fejlődött a minőség. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Tollak

Sziasztok!Mai ManiCute témánk a tollak. Nem rajongok a tollas körmökért, az okát nem tudom. Másokon megnézem, sokszor még tetszik is, de saját körmeimre csak akkor alkotok ilyen mintát, ha muszáj. Mint most 😉 Tovább a bejegyzésre »

Avon Femme Exclusive parfüm

Sziasztok!Egy parfüm csomagolása ihletett meg, így jött létre a manikűr, amiről ma írni szeretnék. No azért nem elhanyagolható a parfüm sem. Az Avon új illatáról van szó - Avon Femme Exclusive - ami még az én tetszésem is elnyerte. Tovább a bejegyzésre »

Manikűrvadász 33. forduló

Sziasztok!Újra manikűr vadászat volt, immár 33. alkalommal. Ez a szám már éveket jelent a körmös blogvilágban. A játék kitalálója, megálmodója anno Bella volt, nála olvashattok a szabályokról és a korábbi fordulók összefoglalóit is meg lehet tekinteni a blogján. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute -Trópusok

Sziasztok!Mai ManiCute téma a trópusok. Nagyon szép a kezdőképünk, először egy szép színátmenetes alapot képzeltem el, de aztán maradtam a minimál vonalon...azt hiszem. Tovább a bejegyzésre »

CND Nail Lounge rendelés

Sziasztok!Nagyon sok blogon olvastam róla és már magam is nézegettem a Nail Lounge webshop kínálatát, leginkább a nyomdalemezek miatt. Régóta vágytam egy virág mintás lemezre, még francia blogon láttam először, de sehol nem sikerült hozzájutnom. Az árát soknak tartom a méretéhez képest, ezért nem is mondom azt, hogy az összeset beszerzem majd. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute -Színátmenetes nyomdázás

Sziasztok!Kicsit késve, de megírtam a bejegyzés szövegét az újabb ManiCute témára. A alkotás korábban elkészült, igaz az első verzióban más színek voltak. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Pöttyös

Sziasztok!Ma este megint ManiCute, témánk a pöttyös. Erőt vett rajtam a lustaság megint és nagyon nem volt kedvem "pöttyözni", ki akartam hagyni ezt a fordulót. De akkor eszembe jutott, hogy egyre kevesebben alkotunk, hiába 20 fős a manicute csoportunk. Tovább a bejegyzésre »

L'Oreal Paris Carmin Parisien 554

Sziasztok!Rég volt lakkról szóló bejegyzés a blogon, pedig nem hagytam fel a vásárlással, lakkozással, csak az írásra vagyok lusta.Tovább a bejegyzésre »

Manikűrvadász 32. forduló

Sziasztok!Megint manikűrvadásztunk, a forduló háziasszonya Betti, az Örökké kék az ég blog írója. Részleteket Bella blogján olvashatjátok. Tovább a bejegyzésre »

BornPrettyStore termékek

Sziasztok!Hónapok óta írom ezt a bejegyzést, de nem jutok a végére. Még decemberben kaptam a csomagot, melyben kettő lemezt és 10 darabos vizes matricát kértem. A minőségre most sincs panasz, nagyon jók a Bornpretty lemezek, pláne ha még az árukat is figyelembe veszem. Az is igaz, hogy leginkább ebay-ről vásárolok, mert ott olcsóbb általában. Van néhány kedvenc eladóm már.Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Csillagos égbolt

Sziasztok!Mai témánk a csillagos égbolt. Szeretem nézni nyáron a csillagokat, de a körmeimen már annyira nem jön be ez a kép. Tovább a bejegyzésre »

Moyra Fólia Nyomdalakk

Sziasztok!A Moyra egyik újdonságát szeretném megmutatni, ami nem más,mint a fólia nyomdalakk. Már a megjelenés első napján megrendeltem, elsősorban a kíváncsiság hajtott, majd a látottak alapján tudtam, hogy kell nekem. Jól gondoltam...hogy miért, az kiderül a továbbiakból.Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Double stamping

Sziasztok!Mai ManiCute témánk a double stamping. Nagyon szeretem alkalmazni ezt a technikát, mert látványos manikűröket lehet így készíteni.Tovább a bejegyzésre »

Manikűrvadász 31. forduló

Sziasztok!Elérkeztünk a Manikűrvadász 31. fordulójához. Jobban belegondolva, azért ez elég szép teljesítmény egy ilyen jellegű megmozdulásnál. Néhány éve Bella indította útjára ezt a kezdeményezést, nála minden infót elolvashattok a szabályokról, feltételekről. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Álomfogó

Sziasztok!Mai ManiCute téma az álomfogó.Az álomfogó, más néven: álomcsapda. Az észak-amerikai indián kultúrában kézzel készült tárgy, aminek alapját fűzfából készült karika adja, melyre laza hálót szőnek. Ezt díszítik személyes, illetve szentelt kiegészítőkkel, például madártollakkal vagy gyöngyökkel.Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Dry brush

Sziasztok!Mai témánk a dry brush. Ez a különösebb kézügyességet nem igénylő körömdíszítési technika lett a kedvencem. Én néha "tervezett és irányított maszatolásnak" nevezem. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Az év színe

Sziasztok!Újabb ManiCute téma az év színe - greenery - lombzöld. Nem épp ez a kedvenc zöld színem, viszont sok márkától van hasonló árnyalatú lakkom.Hiába üde, friss, tavaszias szín ez a lombzöld, mégis megosztó. Sokan irtóznak tőle, nehezen viselhető akár körmökön, akár ruhaneműben. Most Kiko (851, 852) és Moda 327 lakkokból készítettem egy átmenetet és erre nyomdáztam CICI&SISI Spring 04 akril palettájáról egy mintát.

ManiCute -Kedvenc szín

Sziasztok!Kicsit megkésve, de elkészítettem én is a kedvenc színes manikűröm. Ez a ManiCute aktuális témája. Tovább a bejegyzésre »