Born Pretty Store teszt - I.

Sziasztok!December végén kaptam tesztelésre újabb csomagot a Born Pretty webshopból (ITT). Sajnos nálam a bejegyzés megírásával van mindig gond, nem szívesen ülök le képeket válogatni, szöveget írni, szerkesztgetni, stb. No, de ezen is túl kell esni...ha már ajándék. Most éppen csutkára kellett reszeljem a körmöm, mert sikerült beszakítanom egy fiók kihúzásakor, úgyhogy csak minimális lakkozás van, kb egy hétig, akkor is csak melóba, ezért van időm a szövegelésre most. Tovább a bejegyzésre »

December színei - Arany

Sziasztok!Következő decemberi szín az arany. Lakkozásnál és az ékszereknél sem kedvencem az arany, vagy annak árnyalatai. Általában a körmeimen csak díszítésként jelenik meg, de most kivételesen minden körmömre felkentem ezt a Masura szépséget. Crisp nevet viseli és kb. olyan, mint az arany fólia. Tovább a bejegyzésre »

December színei - Zöld

Sziasztok!December színei közül most a zöld témára alkottam egy egyszerű festést. Tovább a bejegyzésre »

Manikűrvadász - Karácsonyi forduló

🎄 Sziasztok! 🎄Itt a karácsonyi manikűrvadászat, melyet Bella szervezett most nekünk. Anno Ő volt a vadászat/játék kitalálója is.Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Mézeskalács

Sziasztok!Hamarosan karácsony, a hagyományok szerint ilyenkor mézeskalácsot sütünk. Bevallom, én még nem sütöttem sosem, lehet nem is fogok, pedig a mézes süteményeket nagyon szeretem.Tovább a bejegyzésre »

December színei - Kék

Sziasztok!Decemberi újabb színűnk a kék. Imádom, minden árnyalatát, legyen az világos, sötét, metál, pasztell, vagy bármilyen kék. Tovább a bejegyzésre »

December színei - Piros

Sziasztok!December színei kihívás újabb fordulójának a témája piros. Kedvelem ezt a színt, de csak a körmeimen, illetve max. fehérneműben. A szokásos Rossmannos séta során egészen véletlenül láttam meg a p2 márka termékeit, egy számomra teljesen eldugott polcon. Rózsaszín árnyalatok voltak az előtérbe helyezve, ez a piros valahol hátul lapult. Már akkor tudtam, hogy jön velem haza. Olyan igazi Télapós, karácsonyi piros árnyalat. 650-es számmal és fever néven lehet megtalálni. Tovább a bejegyzésre »

Manikűrvadász 36. forduló

Sziasztok!Lassan év vége van, de újra manikűrvadásztunk. A forduló rendezője, háziasszonya Dóra. A játékról, szabályokról Bellánál találhattok információt.Tovább a bejegyzésre »

December színei - Ezüst

Sziasztok!Csatlakozom Bella december színei kihívásához, melyet már negyedik éve teljesít. Gratula a kitartásához! 😊Tovább a bejegyzésre »

Manikűrvadász - 35. forduló

Sziasztok!Manikűr vadászat volt, már 35. fordulónál tartunk. Egyre kevesebben vagyunk ebben a jó kis kihívásban, amit nagyon sajnálok. Már szinte nem is tudom, hogy melyik fordulónál csatlakoztam a lányokhoz, hogy egymás manikűrjeit jobban megismerjük és újraalkossuk. Bella a mai forduló háziasszonyának Akanet kérte fel, ő sorsolta a párokat, ő alkotta meg a kezdő képet is. Köszönet érte :) Tovább a bejegyzésre »

AVON - Mark Pink Illusions körömlakk

Sziasztok!Az Avon nyáron megjelent Pink Illusions kollekciójáról írok pár sort. Én nagyon ritkán használok ilyen árnyalatú lakkokat, de kíváncsi voltam, hogy ezek vajon milyenek lehetnek. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Fekete és fehér

Sziasztok!Kicsi csúszással, de végre megírtam a bejegyzést az utóbbi ManiCute témára, mely a fekete-fehér volt. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Pléd

Sziasztok!Néhány ManiCute fordulóból kimaradtam, mondjuk úgy, hogy szabadságoltam magam. Mai témánk a pléd. Itt az ősz, ezért aktuális lesz elővenni a jó, meleg plédet esténként. Tovább a bejegyzésre »

Born Pretty teszt

Sziasztok!Sajnos nálam elég lassan készülnek a termék tesztek, vagy inkább csak a szöveg megírása. Már korábban kipróbáltam (júniusban) minden érkezett terméket, de mindig elmaradtam a bejegyzéssel. Aztán augusztus elején erőt vettem magamon és a képeket kiválogattam, feltettem, de betűk még mindig nem voltak... Mennyivel egyszerűbb posztolni az instagramon...❀❀❀❀Tovább a bejegyzésre »

Manikűrvadász - 34. forduló

Sziasztok!Manikűrvadásztunk, 34. alkalommal. Ez alkalommal Manna volt a szervező háziasszony, a játék kitalálója viszont Bella volt 2013-ban.Tovább a bejegyzésre »

AVON Satin Matte kollekció

Sziasztok!Tudom, sokan nem kedvelik az Avon lakkokat, de én régóta és elég nagy mennyiséget felhalmoztam az évek során és azt kell mondanom, hogy rengeteget fejlődött a minőség. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Tollak

Sziasztok!Mai ManiCute témánk a tollak. Nem rajongok a tollas körmökért, az okát nem tudom. Másokon megnézem, sokszor még tetszik is, de saját körmeimre csak akkor alkotok ilyen mintát, ha muszáj. Mint most 😉 Tovább a bejegyzésre »

Avon Femme Exclusive parfüm

Sziasztok!Egy parfüm csomagolása ihletett meg, így jött létre a manikűr, amiről ma írni szeretnék. No azért nem elhanyagolható a parfüm sem. Az Avon új illatáról van szó - Avon Femme Exclusive - ami még az én tetszésem is elnyerte. Tovább a bejegyzésre »

Manikűrvadász 33. forduló

Sziasztok!Újra manikűr vadászat volt, immár 33. alkalommal. Ez a szám már éveket jelent a körmös blogvilágban. A játék kitalálója, megálmodója anno Bella volt, nála olvashattok a szabályokról és a korábbi fordulók összefoglalóit is meg lehet tekinteni a blogján. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute -Trópusok

Sziasztok!Mai ManiCute téma a trópusok. Nagyon szép a kezdőképünk, először egy szép színátmenetes alapot képzeltem el, de aztán maradtam a minimál vonalon...azt hiszem. Tovább a bejegyzésre »

CND Nail Lounge rendelés

Sziasztok!Nagyon sok blogon olvastam róla és már magam is nézegettem a Nail Lounge webshop kínálatát, leginkább a nyomdalemezek miatt. Régóta vágytam egy virág mintás lemezre, még francia blogon láttam először, de sehol nem sikerült hozzájutnom. Az árát soknak tartom a méretéhez képest, ezért nem is mondom azt, hogy az összeset beszerzem majd. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute -Színátmenetes nyomdázás

Sziasztok!Kicsit késve, de megírtam a bejegyzés szövegét az újabb ManiCute témára. A alkotás korábban elkészült, igaz az első verzióban más színek voltak. Tovább a bejegyzésre »

ManiCute - Pöttyös

Sziasztok!Ma este megint ManiCute, témánk a pöttyös. Erőt vett rajtam a lustaság megint és nagyon nem volt kedvem "pöttyözni", ki akartam hagyni ezt a fordulót. De akkor eszembe jutott, hogy egyre kevesebben alkotunk, hiába 20 fős a manicute csoportunk. Tovább a bejegyzésre »

L'Oreal Paris Carmin Parisien 554

Sziasztok!Rég volt lakkról szóló bejegyzés a blogon, pedig nem hagytam fel a vásárlással, lakkozással, csak az írásra vagyok lusta.Tovább a bejegyzésre »

Manikűrvadász 32. forduló

Sziasztok!Megint manikűrvadásztunk, a forduló háziasszonya Betti, az Örökké kék az ég blog írója. Részleteket Bella blogján olvashatjátok. Tovább a bejegyzésre »